Om

Frillefrulle.se anordnar frukostträffar med föredrag för frilansare inom media och andra branscher med kreativa yrken. Har du en annan typ av jobb eller är anställd är du också välkommen.

Tanken med Frillefrulle är att skapa inspirerande möten. Att ge tillfälle att träffas och utbyta erfarenheter, få idéer, nätverka, lära sig något nytt, kanske lägga grunden för framtida samarbeten. Samt ha kul, förstås!

Att delta på Frillefrulles frukostar kräver inga medlemskap, inga årsavgifter, inga rekommendationsbrev. Vi tror på den kreativa kraft som kan uppstå genom spontana möten. Det oväntade är ofta det roligaste!

Frillefrulle.se drivs av Eliza Kajanus, journalist, fotograf och redaktör. Jag är frilans sedan många år och startade Frillefrulle för ge mig och andra ensamarbetare möjligheten att ingå i ett sammanhang, träffa folk och få inspiration på ett enkelt, roligt och billigt sätt.

Frillefrulle har ingen koppling till fackliga, politiska eller religiösa organisationer.

Bakom Frillefrulle.se står Vokativ Förlag & Multimedia HB, org nr 969657-4384. Ägare är Eliza Kajanus och Håkan Elderstig.