FAQ

Frågor om våra frukostar:

Jag jobbar inom en annan bransch än dem ni anger. Får jag komma ändå?Såklart! Föredragen handlar om ämnen som i första hand är relevanta för folk verksamma inom media och andra branscher med kreativa yrken, men alla är välkomna.

Får man komma även om man är anställd?
Absolut! Vissa föredrag fokuserar på egenföretagandets villkor, men vill du komma ändå är du givetvis välkommen.

Måste man vara medlem för att få komma?
Nix. Frillefrulle är ingen klubb och det krävs inget medlemsskap för att få delta. Du måste inte heller känna någon och du behöver inte bli rekommenderad. Tvärtom är öppenhet en av sakerna vi tror på. Oväntade möten är ofta de roligaste!

Hur betalar jag?
Du betalar genom att swisha 125 kr till 0735-36 24 01 (Eliza Kajanus). Ange ditt namn, att det gäller Frillefrulle samt datum för frukosten. Har du inte swish kan du betala till vårt bankgiro, 5788-8570 (Vokativ Förlag & Multimedia HB). När vi fått din betalning mailar vi kvitto så du kan dra av frukosten i din bokföring.

Jag vill ha specialkost.
Skriv dina önskemål i kommentarsfältet när du anmäler dig så försöker vi ordna det. Ange ditt mobilnummer så vi kan nå dig vid eventuella frågor.

Jag kan inte komma förrän klockan 9.15. Funkar det?
Föredragen börjar 9.00 och håller på i trettio minuter. Under den tiden vill vi att det är lugnt i lokalen, för både publikens och föredragshållarens roll. Efter halv tio är du hemskt välkommen in till oss för en fika och lite mingel!

Jag vill hålla föredrag hos er. 
Vad kul! Kontakta oss och berätta om din idé!