Aktuellt

Det blev rivstart för Frillefrulle den 4 maj 2017. 40 personer hade kommit för att lyssna på psykiatern och författaren Åsa Nilsonne, som talade om deadlinestress. Bland deltagarna fanns bland annat formgivare, fotografer, översättare, journalister, mediestrateger, redaktörer, illustratörer, forskare, artister, konstnärer och förstås de som, liksom många av oss, har flera yrken.

Åsa betonade i sitt föredrag att det går att byta känsla – från panik till kontroll, förslagsvis – och att den processen i kroppen kan gå lika snabbt som att göra en knäböjning. Ut och träna, alltså, för att lära sig hålla ångesten stången.

Gänget på Rival hade fixat en fantastisk frukostbuffé åt oss, med pigga smörgåsar, färsk frukt, hälsoshots och gott kaffe. Mycket uppskattat!

Stort tack till alla er som kom – och mycket välkomna nästa gång!

På bilden Åsa Nilsonne och Frillefrullegrundaren Eliza Kajanus samt, i bakgrunden, Elizas mamma Irmgard. Alltid bra att ha mamma med sig på en premiär! Foto: Mari Edman

 

Nu är det klart! Frillefrulles premiär kommer att äga rum på Café Rival på Mariatorget! Café Rival har allt vi sökte efter: bra läge nära T-banan (6 min promenad från Slussen, 1 min från T-Mariatorget), fin miljö med känsla av "mediehäng", ett rum som går att ha för oss (loftdelen av cafét), smarriga mackor o gott kaffe, och en supertrevlig chef som är positiv till våra frukostar. Så roligt att ha hittat "rätt" efter att ha besökt hur många caféer som helst!

Här kan du läsa mer om Rival!