Full frulle på premiären!

Det blev rivstart för Frillefrulle den 4 maj 2017. 40 personer hade kommit för att lyssna på psykiatern och författaren Åsa Nilsonne, som talade om deadlinestress. Bland deltagarna fanns bland annat formgivare, fotografer, översättare, journalister, mediestrateger, redaktörer, illustratörer, forskare, artister, konstnärer och förstås de som, liksom många av oss, har flera yrken.

Åsa betonade i sitt föredrag att det går att byta känsla – från panik till kontroll, förslagsvis – och att den processen i kroppen kan gå lika snabbt som att göra en knäböjning. Ut och träna, alltså, för att lära sig hålla ångesten stången.

Gänget på Rival hade fixat en fantastisk frukostbuffé åt oss, med pigga smörgåsar, färsk frukt, hälsoshots och gott kaffe. Mycket uppskattat!

Stort tack till alla er som kom – och mycket välkomna nästa gång!

På bilden Åsa Nilsonne och Frillefrullegrundaren Eliza Kajanus samt, i bakgrunden, Elizas mamma Irmgard. Alltid bra att ha mamma med sig på en premiär! Foto: Mari Edman

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *